Lux beeldmerk1

Over Lux Medical

Lux Medical is leverancier van hoogwaardige medische diagnose- en behandel systemen en diensten. Deze worden met de grootste zorg geselecteerd door ons team op basis van onze ruime medische en technische kennis en ervaring. Essentieel zijn daarbij altijd kwaliteit en validiteit.

Lux Medical levert totaaloplossingen van systemen en diensten met als doel een probleemloze introductie van de applicatie. Ondersteuning kan worden gegeven op het gebied van advies, financiering, installatie, training, service en onderhoud.

 

LuxNieuws

Nederlandse FREMS studie gepubliceerd

Frems studie

De behandeling met FREMS leidt tot een significante afname in pijn bij patienten met pijnlijke diabetische neuropathie die onvoldoende baat hebben bij farmacologische behandeling. Dit is de belangrijkste conclusie van de vandaag gepubliceerde Nederlandse studie in het blad Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity. Voor meer informatie zie DEZE LINK

Toename amputaties door Covid-19 lockdown

Voet

Het stilvallen van de reguliere zorg door de coronacrisis heeft in ziekenhuizen geleid tot een toename van het aantal grote amputaties, blijkt uit een rondgang van de NOS langs 17 ziekenhuizen. Bron: Diabetes Vereniging Nederland 25-8-2020

FREMS behandelmethode in UK

heart of england nhs office

Lux Medical breidt zijn werkterrein op het gebied van FREMS uit over Noordwest Europa. Sinds 1 oktober 2016 wordt FREMS toegepast in het Heart of England ziekenhuis in Birmingham. Dit is een van de grootste diabetes ziekenhuizen in Europa.